Om oss

KOCKAR MED PASSION FÖR HÅLLBARHET


Natasa & Fredrik


Med bakgrund från stjärnkrogar, slott och herrgårdar, vingårdar och utbildningar jobbar vi alltid med högklassiga råvaror och skräddarsyr hela måltidsupplevelsen   

vilka är vi?


Fredrik har en lång bakgrund i restaurangbranschen där han har frmäst jobbat utomlands och på sista åren jobbat på slott och herrgårdar där passionen för fine dining och choklad varit hans största drivkraft. Fokus på småskaligt och äkta hantverk får alltid störst utrymme på Fredriks menyer. Fredirks favoritråvara är rotcelleri. Frgor på det?  


Natasa startade företaget 2010 och lånade Fredriks namn då inget annat passade. Tanken var att ge det gröna maten större utrymme och hon har varit en betydande drivkraft för småproducenter i uppland som ville få utrymme på marknaden. Närheten  och relationen till leverantören är viktigt för att förstå råvaran. Natasas favoritråvara är bläckfisk. Hon verkligen älskar bläckfisk. 


Våran vision är att upprätthåla ett gott samarbete med våra närmaste producenter och främja för utvecklingen av den småskaliga produktionen där ekologiskt och etisk matrporduktion är i fokus.


Vi jobbar främst med catering till fester, bröllop, evenemang och sist men inte minst privata middagar där vi skräddarsyr paket för middagsevenemang, företagsbjudningar, större sällskap med mera.


Då vi i dagsläget jobbar med allt från representationsmiddagar på olika ambassader till privata middagsbjudningar är vi diskreta i vårt arbetssätt där varje person som är med oss för den specifika kvällen är handplockad för att passa evenemanget.


Och ja ni träffar alltid någon av oss